Meditea
Kořeněná artyčoková pasta. Jemný produkt podávaný na toastu, božsky doprovázející bílá vína a šampaňské.
Kód: LR03
Akce
Naprostá exploze chutí. Po celém Středomoří oblíbený recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční...
Kód: LR04
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Kód: LR12
Mušle svatého Jakuba (hřebenatky svatojakubské) jsou královnami mušlí i škeblí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Kód: LR14
Akce
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Kód: LR15
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Kód: LR17
Akce
Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Kód: LR19
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
Kód: LR20
Akce
Tato pochoutka je vynikajíci na toastu nebo jako sosík ke smaženým kuřecím prsíček či přidat do základu omáčky pro měkkýše a korýše.
Kód: LR21
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Kód: LR22
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem