Terina s kravským sýrem z Baskicka podpořená slavným pepřem Espelette:Přirozené spojení dvou sluncem zalitých produktů, jejichž výroba sahá až do středověku.
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních...
Tato roztíratelná receptura slibuje překvapivou a odvážnou chuť! Armagnac jde obdivuhodně se sardinkami. Společně skládají pěnu s báječnou vůní a lehkou tající strukturou.
Tento recept na tuňákovou pěnu je vylepšen svěžestí citronu. Skutečně dokonalý zážitek. Tuňák nabízí vysoký podíl protizanětlivých omega-3 mastných kyselin, které přispívají k...
Lososová pěna s jemnou chutí a vzdušnou strukturou. Losos nabízí vysoký podíl bílkovin, omega-3 mastných kyselin, vitamínu D, vitamínu B a dalších nezbytných minerálních látek.
La Perle des Dieux vám nabízí jednoduchý a chutný recept na rillety. Vyrobené z jemných filetů z lososa a tuňáka, tyto rillety potěší vaše chuťové pohárky.
Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují. Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly...
Jednoduchý, autentický recept z tuňáka se sušenými rajčaty. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací