Dijonská hořčice se zeleným pepřem je skvělá na dressing s olivovým olejem. Po smíchání s olivovým olejem vytvoříte výtečnou zálivku na salát, nebo k masu, na grilování.
Tato dijonská hořčice oplývá klasickými provensálskými příchutěmi. Červené papriky, česnek, panenský olivový olej a provensálské bylinky dodávají této hořčici jasnou a letní...
Tato přirozeně ochucená dijonská hořčičná specialita je vhodná pro použití v kreativní kuchyni díky čerstvému francouzskému estragonu a zelené barvě. Hodí se na salátovou...
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Přítomnost semínek jemně asociuje českou variantu kremžské hořčice. Ochucena bílým vínem, bude vždy...
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové...
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí...
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám po jazyku rozlije jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa...
Dijonská hořčice v nostalgickém kameninovém hrnci, který zaručuje optimální konzervaci a zachování charakteristické ostrosti. Je vhodná pro dopečení pokrmů a ke smažení. Hodí se...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací