Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku. Vzhledem k...
Výrazná, ale rafinovaná chuť a nádherně krémová textura. Tento konkrétní sýr obsahuje malé tyrosinové krystaly (aminokyseliny), které dodájí chuti hloubku. Není proto žádným...
Tento sýr je uctíván znalci sýra pro jeho bohatou chuť másla, whisky a pekanových ořechu. V historických skladech zraje více než 2 roky a obsahuje malé tyrosinové krystaly...
Tento extra uleželý CHEDDAR s hladkou, krémovou a jedinečnou texturou a chutí je vlajkovou lodí Snowdonia Cheese Company®. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze...
Tento červený bochník sýru v sobě skrývá ten nejsmetanovější zralý sýr čedar s ďábelskou kombinací chili a pepře. Nejen že si pochutnáte, ale ještě se i zahřejete. Vzhledem k...
Tento červený bochník sýru zraje obvykle 18 měsíců a vytváří intenzivní chuť a rafinovanou texturu. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze kurýrem ve speciálním...
POSLEDNÍ KUS SKLADEM. Truffle Trove, zabalený do čistě bílého vosku, je luxusní kombinace černých letních lanýžů zAcqualagna (hlavní město lanýžů v Itálii) a extra zralého...
Tento zralý CHEDDAR je doplněný whisky, která ještě zvýrazňuje jeho báječnou chuť. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu....
Hedvábně hladký zralý sýr Čedar z Wallesu doprovázený chutí portského vína a brandy. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu....
Díky lehké ořechové textuře a jemným kouřovým odstínům, tento sýr přirozeně uzený na bukovém dřevu opravdu zaujme lahodnou hloubkou a vřelostí. Vzhledem k podmínkam skladování,...
Zralý sýr z kozího mléka s drceným černým pepřem uvnitř textury a na povrchu potažený kuličkami černého pepře. Představuje intenzivní a kořeněnou chuť s polotvrdou, dobře...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací