Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s grilovaným červeným masem. Například šťavnatý steak nebo hovězí maso. Decentně nasládlý...
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso. Jemně pikantní papričky Piquillo zbystří chutě všech surovin.
Tuto želírovanou omáčku vyrábíme se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, a získáváme tak velmi jemnou a elegantní strukturu....
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci v tom nejlepším středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou se zeleninou a pečenými bramborami.
Rajčata a jablka se skořicí jsou dvojicí, kterou spojujeme hlavně s letní sezónou. Vyzrálejší rajčátka jsou důvodem intenzivnější červené barvy této omáčky. Doporučujeme...
Cibulový confit dokonale doprovází všechna Foie Gras od Ducs de Gascogne! Podává se vychlazený! Tento confit se skvěle hodí také k masu, sýrům nebo rybám.
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým...
Pálivý ajvar Gurmano podle pečlivě střežené receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým sýrem....
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým...
Gurmano Malidzano pálivý zelený ajvar podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Podává se na větším kousku smažené cukety se...
Podává se na větším kousku smažené cukety se zakysanou smetanou nebo jogurtem z ovčího mléka. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací