Krevety Palamós jsou skvělým místním produktem Costa Brava, jímž je aromatická pěna, která se hodí skvěle k aperitivu nebo k naplnění některých listových koláčů či k rýži s...
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu....
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo...
Tato pěna je v kombinaci hřibu a kozího sýra. Vytváří příjemnou harmionii v ústech. Doporučujeme ochutnat jako dip na toast nebo ochucení jídla, jako jsou čertsvé těstoviny.
Pálivý ajvar Gurmano podle pečlivě střežené receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým sýrem....
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým...
Gurmano Malidzano pálivý zelený ajvar podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Podává se na větším kousku smažené cukety se...
Podává se na větším kousku smažené cukety se zakysanou smetanou nebo jogurtem z ovčího mléka. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací