Jeho mírná povrchová oxidace je zárukou a odhaluje stejně jeho chuť tradiční teriny, někteří by řekli "staromódní". Pojmenovali jsme ho "Číslo 1", protože je základem našeho...
Tato terina je znovu vydána u příležitosti 60. výročí značky Ducs de Gascogne: je to první recept vytvořený Gabrielem Dubarrym v roce 1953 v rámci rodinného podniku.
Rillettes moře, ale ve stylu vévodů z Gaskoňska: meli-melo čerstvého lososa a uzeného lososa je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a nuance barev jeho textury. Creme...
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského eaux-de-vie.Jednoduchá paštika? Ne,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací