Zeleninové tapenády a omáčky, Strana 2
Nejprodávanější

Naprostá exploze chutí. Po celém Středomoří oblíbený recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční...

Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.

Tato pochoutka je vynikajíci na toastu nebo jako sosík ke smaženým kuřecím prsíček či přidat do základu omáčky pro měkkýše a korýše.

Paštika s jedinečným aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.

Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.

Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.