Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Terina ke každé příležitosti v praktické uzavíratelné sklenici. Ideální pro předkrm plný chutí nebo dokonce k vytvoření sendviče. Bez barviv a konzervačních látek.
Skutečně jedinečná kančí terina od prémiového francouzského výrobce Arnaud v praktické uzavíratelné sklenici. Bohatá chuť byla vylepšena přidáním koňaku. Bez lepku, barviv a...
Skutečně jedinečná zvěřinová terina od prémiového francouzského výrobce Arnaud v praktické uzavíratelné sklenici. Bohatá chuť byla vylepšena přidáním koňaku. Perfektní na...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Terina (hrubozrná paštika) s vůní podzimu, lovecké sezóny. Divočák dává této terině zemitou barvu a intenzivní tón zvěřiny. Posypaná brusinkovými bobulemi s jemně kyselými tóny,...
Rafinovaná, ovocná a velmi voňavá terina (hrubozrná paštika). Rozinky zdobí tuto terinu a dává ji jemnou chuť. Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953....
Další z řady jiho-západních receptů, tentokrát terina (hrubozrná paštika) z humra s lososem na kopru. Créme Fraiche je pak již příslovečnou třešničkou na dortu. U nás neznámé,...
Mořské rillety, ve stylu vévodů z Gaskoňska: Čerstvý a uzený losos jsou základem, který zajišťuje dvourozměrnou intenzitu jeho chuti a nuance jeho textur. Creme fraiche přináší...