Italská excelence od Středozemního moře
V srdci Kalábrie, co by kamenem dohodil od moře a na úpatí velké náhorní plošiny Sila, vyrábíme od roku 1993 jedinečné a vzácné cukrovinky, jejichž podstata vypovídá o kvalitě Made in Italy.
Koncentrát chuti, výsledek dlouhého výrobního procesu, v němž se jako v objetí prolíná pečlivý výběr surovin - geneticky nemodifikovaných a s přísně kontrolovaným původem - a pečlivá pozornost při výběru partnerů a dodavatelů.
Dar, který je výsledkem vášně více než třiceti lidských zdrojů, kteří každý den přispívají svou prací k oslazení lidských životů, což vede k roční produkci více než 2 000 tun cukrovinek a je podporováno dodavatelským řetězcem, jehož posláním je respekt k druhým a k životnímu prostředí.
Dbáme na každý detail, a proto využíváme dva závody - jeden na odlévání škrobových beden, druhý na odlévání. Zajišťujeme si z vlastních zdrojů 60 % energetické potřeby společnosti a i díky tomu se nám daří vytvářet nenapodobitelnou dobrotu.
Vzácný recept, jako drahokam
Ve sladkostech Silagum, prodávaných a distribuovaných po celém světě, se k dokonalosti snoubí pravost a hodnoty naší země, poháněné oddaností společnosti, která respektuje přirozený rytmus a čas výroby.
Od přípravy až po expedici není vlastně nic ponecháno náhodě, vše je neustále kontrolováno a ověřováno v souladu s mezinárodními normami BRC a IFS.
Všechny naše výrobky jsou navíc certifikovány jako BIO - VEGAN a DOP, což svědčí o neustálé snaze o dokonalost, která nás odlišuje. Je to nezbytný požadavek, abychom mohli našim spotřebitelům nabídnout rafinované cukrovinky s rozhodně jemnou výrobou.