Koření, sůl a octy
Koření, sůl a ocet tvoří základ každého dobrého jídla. V naší kolekci najdete prémiové produkty, které pozvednou i ty nejjednodušší recepty. Od mořských solí s lanýžem, přes ručně míchané směsi koření, až po řemeslně vyráběné vinné a balsamikové octy z Itálie a Francie.
Najdete zde klasiku i zajímavé novinky – třeba himálajskou sůl v krystalické podobě, lanýžové ochucené soli, uzenou papriku, nebo vinný ocet s medem. Tyto ingredience můžete používat denně, ale i při výjimečných příležitostech, kdy chcete, aby jídlo skutečně zazářilo.
Nejprodávanější

Tuto želírovanou omáčku vyrábíme se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, a získáváme tak velmi jemnou a elegantní strukturu....

Jablko se skořicí dodává této omáčce sladký puntík, něco kořeněného a zároveň s exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie Gras.

Rajčata a jablka se skořicí jsou dvojicí, kterou spojujeme hlavně s letní sezónou. Vyzrálejší rajčátka jsou důvodem intenzivnější červené barvy této omáčky. Doporučujeme...