Ducs de Gascogne Jelení terina s Armagnacem, 130g
Kód: DGS29


Detailní popis produktu
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Složení: jelení maso (25%), vepřové maso (23%), tuk (16%), vepřová játra (13%), vepřové libové maso (12%), Armagnac (2%), sůl, koření.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1296kJ/313kcal,
tuky: 27g, z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9g,
sacharidy: 1,6g, z toho cukry: 0,4g,
bílkoviny: 16g,
sůl: 1,6g.
Doporučení: servírujte chlazené.
Hmotnost: 130g.
Vyrobeno ve Francii.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky 130g |
---|---|
Hmotnost: | 0.269 kg |
EAN: | 3382562598629 |
Počet kusů v balení: | 9 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.