PAIVA Krémový Ovčí sýr - PREMIUM, 240g

Kód: SR05
Neohodnoceno
Značka: PAIVA
252 Kč / ks 225 Kč bez DPH
Na dotaz
Tento sýr je vyroben ze syrového ovčího mléka a zraje 65 dní. Má nezaměnitelnou intenzivní vůni, pravidelný nízký válcový tvar a tenkou, hladkou a dobře tvarovanou kůru slámově žluté a jednotné barvy. Pod kůrou objevíte sýrový krém, bílé nebo světle žluté barvy s máslovou strukturou. Tento lahodný ovčí sýr má hladký, čistý a mírně kyselý buket.
Doporučujeme jako předkrm, dezert, nebo na sýrový stůl spolu s toastovým, či žitným chlebem a vyzrálým červeným vínem.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Sýry PAIVA se získávají kombinací tradičních metod s moderními výrobními technikami, díky znalostem předávaným po generace. Při jejich výrobě se používá kravské, kozí a ovčí mléko z vybraných ušlechtilých pastvin Trás-os-Montes a údolí Douro v Portugalsku.
Vychutnejte si gurmánskou chuť sýrů PAIVA. Objevte elegantní příchutě a přeneste do svého okolí smysl pro nepopsatelnou sofistikovanost!
Paiva vám nabízí inovativní řadu sýrů pro okamžiky elegance a potěšení, určenou pro milovníky náročnějších chutí.
Podělte se o intimní filozofii pohody a užívejte si života.
Složení: čerstvé ovčí mléko, sůl, chlorid vápenatý, konzervační prostředek (lysozym – vaječný bílek), bodlák (Cynara cardunculus), syřidla a mléčné kultury.
Země původu: EU, Země zpracování: Portugalsko
Ošetřeno na povrchu: konzervační látka E235. Kůra není určena ke konzumaci.
Obsah tuku: 45 – 60%
Uchovávejte při teplotě 0 - 10°C.
Před servírováním ponechte při pokojové teplotě 30 minut.
Výživové hodnoty (na 100g):
Energie (kJ/kcal): 1419 kJ/342 kcal
Tuk: 26,5g
Z toho: nasycené mastné kyseliny: 14,6g
Karbohydráty: 5,3 g
Z toho: cukry: <0,3g
Bílkoviny: < 0,4g
Proteiny: 20,3g
Sůl: 1,9g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry
Počet kusů v balení: 9

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: