Snowdonia Sýr Cheddar LITTLE BLACK BOMBER, extra uleželý, 200g

Kód: SNOW01
Neohodnoceno
Značka: Snowdonia
228 Kč
Skladem (>5 ks)
Tento extra uleželý CHEDDAR s hladkou, krémovou a jedinečnou texturou a chutí je vlajkovou lodí Snowdonia Cheese Company®. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu. Nezasíláme na dobírku.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Snowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí vody, byla založena v roce 2001 s cílem vytvořit nový prémiový produkt - luxusní řadu sýrů. Složení: sýr cheddar (z mléka). Alergen: mléko. Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1714 kJ /413 kcal, tuky: 34,1g, z toho nasycené mastné kyseliny: 22,8g, sacharidy: 3,0g, z toho cukry: 0,4g, bílkoviny: 23,6g, sůl: 1,7g. Čistá hmotnost: 200g Vyrobeno ve Velké Británii Skladujte v lednici 0-5 stupňů C Vhodné pro vegetariány a celiaky Manipulace: vosk nejezte, před jídlem jej odstraňte. Produkt je připraven k jídlu a je vhodný k vaření. Nejlépe se podává při pokojové teplotě. Doporučení: - ideálně se doplňuje s vínem Cabernet Sauvignon nebo Chardonnay - jako všechny klasiky nejlépe chutná samotný s čerstvým křupavým pečivem a kvalitním chutney. Sýr oceněný: 2007 - bronzovou medailí na World Cheese Award 2010 - stříbrnou medailí na Nantwich International Cheese Show 2010 - první místo na Three countries 2012- třetí místo na Three countries 2013 - první místo na Three countries-People´s Choice 2014 - bronzovou medailí na The Great British Cheese Awards 2015- stříbrnou medailí na The Great British Cheese Awards 2015- zlatou medailí na Mondial Fromage, France 2015 - první místo na Bakewell Show 2018 - zlatou medailí na World Cheese Award

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry
Hmotnost: 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: