La Perle Francouzké sardinky "Label Rouge" 115g

Kód: E001
Neohodnoceno
185 Kč / ks 165,18 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
21.10.2024
Francouzké sardinky "Label Rouge". Tyto sardinky se loví na Saint Gilles Croix-de-Vie, zpracovávají se čerstvé a po staru - ručně. Neváhejte je nechat stárnout, časem se zlepšují.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

La Perle des Dieux, 130 let historie a excelence, vás zve na vstup gurmánského světa mořských plodů. Výrobky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem vynikajícího know-how vyvinutého od roku 1887.
Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný sardinský přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání zvyšuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví.
Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant. Tato značka odlišuje francouzské společnosti s vynikajícím řemeslným know-how. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé.
Sardinky se připravují čerstvé a poté se ručně hnízdí jeden po druhém do 48 hodin po rybaření. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností. Zalité extra panenským olivovým olejem je lze uchovat i 10 a více let. Jako dobré víno se ročníky sardinek postupem času zlepšují!
Složení: čerstvé sardinky, extra panenský olivový olej, sůl.
Alergeny: sardinky
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 982 kJ / 236 kcal,tuky: 15,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g, Omega 3: 2,3 g,
sacharidy: 0,5 g z toho cukry: 0,5 g,bílkoviny: 23,3 g sůl: 0,7 g
Vyrobeno ve Francii.
Čistá hmotnost: 115g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové potraviny
Hmotnost: 0.145 kg
Počet kusů v balení: 15

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: