CAVIPOINT PIKE KAVIAR - JIKRY ze ŠTIKY DIVOKÉ, 100g

Kód: IKR402
Neohodnoceno
Značka: CAVIPOINT
545 Kč / ks 486,61 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Kaviár štiky byl v dávných dobách mnohem cennější než černý, a byl považován za královskou pochoutku. Jemně zrnitý, málo solený kaviár štiky je jantarové barvy, ale podle obsahu živin je stejně dobrý jako červený nebo černý. Kaviár štiky má stravovací a léčivé vlastnosti. Obsahuje jedinečný soubor živin a biologicky aktivních látek, bohaté na bílkoviny, omega-3 prospěšných mastných kyselin a vitamínů A, B, C, D.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

V dávných dobách byl kaviár ze štiky považován za královskou pochoutku. Jemně zrnitý lehce slaný kaviár z štiky má zlatožlutou barvu. S nádhernou béžovou barvou a texturou, která se jemně vnoří do úst, jsou absolutní dokonalostí. Jsou oblíbené pro svou intenzivní chuť a krásnou zlatavou barvu. Malé – ale pevné – bobule nabízejí výraznou chuť.
Není žádným tajemstvím, že ryby jsou nejzdravější potravinou na světě. Při pravidelném užívání dokážou bojovat s desítkami nemocí a rozhodně přispívají zdravému životnímu stylu. Jsou skutečným pokladem jak pro rybáře, tak pro gurmány z celého světa, kteří si zážitek vychutnají naplno.
Složení:
Jikry štikové (Esox lucius) 95 %*, sůl, konzervanty: E 202, E 211.
*alergeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 614 kJ / 146 kcal,
tuky: 4,2g,
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,98 g,
sacharidy: 2,8 g,
- z toho cukry: 0,5 g,
bílkoviny: 24,2 g,
sůl: 2,98 g.
Hmotnost:
Vzhledem k podmínkam skladování, kaviár zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu, za který zvášť účtujeme 40 Kč.
Skladujte při teplotě: 0°C až +4°C. Chrantě před přímým slunečním zářením.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaviár
Hmotnost: 0.255 kg
Počet kusů v balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: