BEEMSTER Sýr ROYAAL , 6 měsíců zrání, 150g

Kód: BEM14
Neohodnoceno
Značka: BEEMSTER
143 Kč / ks 127,68 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Beemster Royaal je jako kus zlata, který se rozpouští na vašem jazyku. Jeho mírně ořechová a slabě sladká chuť vás přivede k ohromujícímu ochutnávkovému zážitku. Vzhledem k podmínkam skladování, sýry zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu. Nezasíláme na dobírku.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Sýry Beemster pochází ze samostatného regionu v Nizozemí, zvaného Beemster Polder. Toto území vzniklo odplavením moře v roce 1612 a leží 4 metry pod úrovní mořské hladiny. Vznikla tak unikátní půda, velice bohatá na minerály. Díky tomu zde krávy dávají sladší a vláčnější mléko. Toto delikátní mléko je poté pod vedením mistrů sýrařů ručně zpracováno tradičními řemeslnými technikami. Výsledkem jsou nadýchané a výjimečně chutné holandské sýry.
Koláče sýru zrají v prověřených skladech na dřevěném podkladu a v čistých přírodních podmínkách. Díky tomu vám můžeme dodávat ten nejkvalitnejší a nejchutnejší sýr.
Sýr Beemster vyhrál, díky své neocenitelné chuti, mnoho ocenění po celém světě.
BEEMSTER ROYAAL
Zraje 6 mesíců
Chuť: Sladká a krémová
Výborný s: Červenými hrozny, vlašskými ořechy či fíky
Doporučené víno: Sauvignon Blanc a Beaujolais
Beemster Royaal Sýr Gouda 48% f.i.d.m.
Složení: pasterované kravské mléko*, sůl, sýrařské kultury, syřidlo*, dusičnan sodný (E251), barviva: annatto (E160b).
*Alergeny
Země původu: Nizozemsko
Hmotnost: 150g
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1626 KJ / 392 kcal,
tuky: 32,2 g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 23,2 g,
sacharidy: 0 g,
-z toho cukry: 0 g,
bílkoviny: 25,6 g,
sůl: 1,8 g.
Uchovávejte v chladničce při teplotě 2-7°C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry
Hmotnost: 0.16 kg
Počet kusů v balení: 14

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: