Arnaud Farmářské trio hrubozrnných paštik (terin) 3x90g
Kód: ARN15
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč

Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa

Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Detailní popis produktu
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.Společnost Arnaud, založená v srdci Limousinu , se udržuje od roku 1950 , kdy byla vytvořena rodinou Arnaud, uzenářskou tradicí paštik a rillet a čerpá svou kvalitu ze svých řemeslných kořenů. Pro uspokojení každého zákazníka nabízí Arnaud více než 30 gurmánských receptů, které jsou k dispozici v několika velikostech. Přírodní složení všech produktů, pečlivý výběr masa a jiných přísad pro harmonické chutí, zaručeně BEZBARVIVÉ a BEZLEPKOVÉ.
FARM. TERINA S PÁL. PAPR. ESPELETTE
Složení: vepřové 87% (maso a játra), mléko*, vejce*, sůl, paprika Espelette 1%, koňak, koření,
přírodní aroma
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota:1305kJ / 315kcal,
tuky: 28g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 10g,
sacharidy: 0,8g,
-z toho cukry 0,7g,
bílkoviny: 15g,
sůl: 1,8g,
KRÁLIČÍ TERINA SE ŠVESTKAMI
Složení: vepřové maso, králičí maso 20%, kuřecí játra, švestky 5%, mléko*, vejce*, sůl, Fankirsch, přírodní aroma.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota:1180kJ / 285kcal,
tuky: 25g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 8,7g,
sacharidy: 2g,
-z toho cukry 1,6g,
bílkoviny: 13g,
sůl: 1,4g,
KACHNí TERINA S ARMAGNACEM
Složení: vepřové maso, kachna 28% (libová játra, maso, kůže, tuk), kuřecí játra, mléko*, vejce*, sůl, Armagnac 0,8%, koření, přírodní aroma.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota:1249kJ / 302kcal,
tuky: 27g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9g,
sacharidy: 0,7g,
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 14g,
sůl: 1,5g,
*Alergeny
Hmotnost: 3x90g
Vyrobeno ve Francii.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové koše a balení |
---|---|
Hmotnost: | 0.64 kg |
Počet kusů v balení: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář