Sardinky se připravují čerstvé a poté se ručně hnízdí jedna po druhé do 48 hodin po rybaření. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností. Pokryté...
Francouzké sardinky v olivovém oleji, ročník 2024. Tyto sardinky zpracovávají se čerstvé a ve starém stylu ručně. Velikosti sardinek se liší podle ročniku. Limitovaná série,...
Pálivý ajvar Gurmano podle pečlivě střežené receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým sýrem....
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nejlépe se podává v kombinaci s křupavým chlebem a čerstvým...
Pikantní Lutenica Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela...
Jemně pikantní Lutenica Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás...
Feferonky lze podávat jako předkrm, v salátech, použít k okořenění steaků, grilovaných sýrů či hamburgerů nebo čehokoli jiného, co si jen dokážete představit!
Pálivý ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě...
Jemný ajvar Gurmano podle pečlivě střežené makedonské receptury, kterou milovali a zdokonalovali po celé generace. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací