Meditea Tapenáda ze zelených oliv s bazalkou, sklo 90g

Kód: LR02
Neohodnoceno
Značka: Meditea
76 Kč / ks 67,86 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem.Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená "pasta" neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako "olivada" nebo "tapenade" vznikly v Provence.
Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si. Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné - můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Složení: Zelené olivy 79% (zelené olivy, sůl), kapary (kapary,
voda, ocet, sůl), olivový olej, bazalka z Provenc 5%, vinný ocet
(siřičitan), česnek, sardelí krém 1% ((slané ančovičky 0,82%),
olivový olej, vinný ocet, koření), pepř. *Podtržené jsou alergeny.
Hmotnost: 90g.
Země původu: Francie.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 744 kJ/181 kcal, tuky: 18 g, z toho
nasycené mastné kyseliny: 2,7 g, sacharidy: 1,6 g, z toho cukry:
0,2 g, bílkoviny: 1,4 g, sůl: 2,5 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zeleninové tapenády a omáčky
Hmotnost: 0.21 kg
Počet kusů v balení: 12

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: