Meditea Sardinka s konfitovaným citrónem, sklo 90g
Kód: LR11![DOPRAVA ZDARMA](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.gourmet-partners.cz/user/banners/icone-livraison-orange.png?6400a667)
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
![Kvalitní delikatesy](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.gourmet-partners.cz/user/banners/quality_stamp.png?6400a8a5)
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
![Přes 3000 výdejních míst](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.gourmet-partners.cz/user/banners/location_map.png?6400a70f)
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Detailní popis produktu
Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená "pasta" neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako "olivada" nebo "tapanade" vznikly v Provence.Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné - můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu.
Složení: sardinky v oleji 50 % (sardinky, řepkový olej, sůl), drcená rajčata (regulátor kyselosti: kyselina citronová), nakládaný citrón 9 % (citrón, voda, sůl), cibule, nakládané okurky (okurky, voda, lihový ocet, ocet, sůl, stabilizátor E503, antioxidant E224) koncentrovaná citronová šťáva, sůl, pepř.
*Alergeny: Sardinky
Hmotnost: 90 g.
Země původu: Francie.
Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota: 593kJ/142kcal,
tuky: 8 g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 2,4 g,
sacharidy: 3,2g,
-z toho cukry <0,9g,
bílkoviny 13,2g,
sůl 1,2g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rybí paštiky a pomazánky z mořských plodů |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
Počet kusů v balení: | 12 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář