CAVIPOINT Kaviár z divok. lososa "GORBUŠA PREMIUM", 200g

Kód: IKR694
Neohodnoceno
Značka: CAVIPOINT
775 Kč / ks 691,96 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Kaviár z jiker divokého růžového lososa z nemražené suroviny dle tradičních receptur. Vzhledem k podmínkam skladování, kaviár zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu.
Nezasíláme na dobírku.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Nejrozšířenější a nejoblíbenější druh lososového kaviáru. Druh Gorbuša se vyznačuje jemnějším obalem jiker. Velikost vajec je od 3,5 mm. Barva je oranžová s jemným narůžovělým nádechem.
Aljašský losos se rodí a žijí ve volné přírodě. Živí se planktonem a malými rybami, což znamená, že jeho strava neobsahuje umělé přísady, hormony a antibiotika, jak tomu často je u ryb pěstovaných na farmách, a plave tisíce kilometrů ve studených vodách oceánu. Lov růžového lososa, nejmenšího a nejhojnějšího druhu aljašského lososa, se koná koncem léta. Ryby se vyloví v otevřených mořských vodách a jsou přepraveny na blízkou zpracovatelskou základnu jen pár hodin od výlovu.
Červený kaviár je bohatý na snadno stravitelné bílkoviny, obsahuje komplex aminokyselin a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, vitamíny A, E, D, K, skupinu B, železo, sodík, draslík, hořčík, fosfor a vápník, jód a lipidy.
Složení:
jikry z divokého lososa (ryby)* (Oncorhynchus gorbusha) 96%, jedlá sůl, konzervant: kyselina sorbová.
*alergeny
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1055 kJ / 252 kcal,
tuky: 18 g,
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g,
sacharidy: 4 g,
- z toho cukry: 0 g,
bílkoviny: 25 g,
sůl: 3,3 g.
Hmotnost: 200g
Balení: sklo premium
Vzhledem k podmínkam skladování, kaviár zasíláme pouze kurýrem ve speciálním chladicím boxu, za který zvášť účtujeme 40 Kč.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaviár
Hmotnost: 0.405 kg
Počet kusů v balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: