Sladké, ovocné chutney s nádechem londýnského suchého ginu. Toto čatní má lehký nádech zázvoru. Můžete ho podávat k cheddaru, k uzeninám nebo použít jako přísadu do vašich receptů.
Lanýže jsou skvělé na výrobu aromatických omáček a pomazánek, lze je také zamíchat do teplých těstovin nebo přidat do čerstvě upečené omelety. Ať už jej použijete na jakýkoli...
Paštika s jedinečným aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
Tartufata se specifickým aromatickým profilem zapůsobí na každého gurmána. Dá se použít k dolaďování hotových jídel, k přípravě omáček nebo jako pomazánka.
Tradiční istrijská suchá klobása doplněná černými lanýži. Nejčastěji se podává jako předkrm s domácím chlebem, sýrem s lanýži a sklenkou istrijské Malvasie.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací