- Maso z nohou je to nejlepší a nejchutnější z celého kraba
- Merus je část první („horní“) falangy stehna kraba královského, která je považována za mořskou svíčkovou. Jeho maso je křehké a chutné, dodává se ve dvou variantách: předporcované pro snadné obírání nebo rozříznuté napůl, rozdělené, takže stačí pouze rozmrazit a podávat podle chuti.
- Hluboce zmrazené syrové nebo hluboce zmrazené až po vaření zpracované na palubě.
- *** Vařený krab: připravený ke konzumaci. Rozmrazte a podávejte.
- *** Syrový krab. Před konzumací vždy uvařte. Možnosti tepelné úpravy: grilovaný, pečený, vařený v páře nebo vařený do měkka.
- Z velkolepých a chutných stehen kraba královského vybíráme celé kusy jeho exkluzivního masa.
- Po pečlivém ručním loupání čistíme a připravujeme tato 1lb a 5lb komba, která se skládají ze 60 % drceného masa z plece a 40 % horních stehen, připravená ke konzumaci.
- Vakuově balené a hluboce zmrazené, takže se k nám dostává se všemi svými vlastnostmi a neporušenou chutí.