Vlajková loď ingrediencí jihozápadu Francie, kachna zušlechťuje tento recept a dává mu svou typickou chuť. Vařená staromódním způsobem, bez konzervačních látek nebo barviv, tato...
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních...
Jeho mírná povrchová oxidace je zárukou a odhaluje stejně jeho chuť tradiční teriny, někteří by řekli "staromódní". Pojmenovali jsme ho "Číslo 1", protože je základem našeho...
Tato terina je znovu vydána u příležitosti 60. výročí značky Ducs de Gascogne: je to první recept vytvořený Gabrielem Dubarrym v roce 1953 v rámci rodinného podniku.
Rillettes moře, ale ve stylu vévodů z Gaskoňska: meli-melo čerstvého lososa a uzeného lososa je základem, který zajišťuje intenzitu jeho chuti a nuance barev jeho textury. Creme...
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského eaux-de-vie.Jednoduchá paštika? Ne,...
Zde je terina, které by se d Artagnan určitě nevyhýbal! Vyrobeno z ušlechtilé zvěřiny, jemný nádech Armagnac, nejstaršího z francouzského eaux-de-vie.Jednoduchá paštika? Ne,...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací