Gurmano MALIDZANO MILD zelený ajvar jemný, 300g

Kód: GM012M
Neohodnoceno
Značka: Gurmano
165 Kč
Skladem (>5 ks)
Podává se na větším kousku smažené cukety se zakysanou smetanou nebo jogurtem z ovčího mléka. Nezaměnitelná chuť jihu s fantastickou vůní vás zcela jistě přesvědčí o kvalitách značky Gurmano.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Ajvar - tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Zdá se, že při jeho přípravě není nic složitého. To ale vůbec není pravda. Správný ajvar se vaří dva dny. První den by měli být papriky upečený, pak zavěšený v cedníku, aby okapali. Pečené papriky necháme osamělé až do rána a posadíme se, abychom oslavili začátek přípravy ajvaru. To je velmi důležitý bod, bez kterého bude ajvar neúspěšný. Druhý den se paprika nechá projít mlýnkem na maso a dusí se s přidáním rostlinného oleje na mírném ohni za stálého míchání. Na konci přidáme sůl. Společnost Gurmano, která se nachází na makedonském venkově, působí od roku 1990 v podmínkách, v nichž má hlavní slovo příroda. K výrobě Gurmana se používají suroviny převážně získané z regionu Pelagonija. Díky čisté vodě pocházející z rek Crna a Krushevo je tento region po celý rok velmi vhodný pro pěstování zahradnických plodin. Díky vytříbené rovnováze chutí jsou Gurmano vyrobeny pilně, s mírou a s touhou pokračovat v původních domácích receptech špičkových lahůdek, aby splňovaly kritéria i pro nejnáročnější labužníky. Složení: pečené zelené papriky, pečený lilek, slunečnicový olej, koření, sůl. Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 671kJ/160kcal, tuky: 5,94g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,98g, sacharidy: 13,1g, z toho cukry: 1,8g, bílkoviny: 3,39g, sůl: 1,75g. Vyrobeno v Makedonii.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zeleninové tapenády a omáčky
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: