BEEMSTER PREMIUM GOUDA MLADÁ nejméně 48% tuku, plátky 150g

Kód: BEM18
Neohodnoceno
Značka: BEEMSTER
101 Kč / ks 87,83 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.12.2023
Výrazná, ale rafinovaná chuť a nádherně krémová textura. Tento konkrétní sýr obsahuje malé tyrosinové krystaly (aminokyseliny), které dodájí chuti hloubku. Není proto žádným překvapením, že znalci preferují tento sýr pro svou jedinečnou chuť.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA
Doprava zdarma
pro objednávky nad 1500 Kč
Kvalitní delikatesy
Kvalitní delikatesy
Přímo od výrobců z celého světa
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Sýry Beemster pochází ze samostatného regionu v Nizozemí, zvaného Beemster Polder. Toto území vzniklo odplavením moře v roce 1612 a leží 4 metry pod úrovní mořské hladiny. Vznikla tak unikátní půda, velice bohatá na minerály. Díky tomu zde krávy dávají sladší a vláčnější mléko. Toto delikátní mléko je poté pod vedením našich mistrů sýrařů ručně zpracováno tradičními řemeslnými technikami. Výsledkem jsou nadýchané a výjimečně chutné holandské sýry.
Koláče sýru zrají v prověřených skladech na dřevěném podkladu a v čistých přírodních podmínkách. Díky tomu vám můžeme dodávat ten nejkvalitnejší a nejchutnejší sýr.
Sýr Beemster vyhrál, díky své neocenitelné chuti, mnoho ocenění po celém světě.
BEEMSTER AGED
Zraje 10 měsíců
Chuť: Tvrdší, krémový a chutově bohatý
Výborný: Jako součást obloženého talíře, strouhaný posyp na těstoviny či tacos
Doporučené víno: Červené, například Merlot
Beemster Aged- Sýr Gouda 48% f.i.d.m.
Složení: pasterované kravské mléko*, sůl, sýrařské kultury, syřidlo*, dusičnan sodný (E251), barviva: annatto (E160b).
*Alergeny
Země původu: Nizozemsko
Hmotnost: 150g
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1677 KJ / 404 kcal,
tuky: 33,2 g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 23,9 g,
sacharidy: 0 g,
-z toho cukry: 0 g,
bílkoviny: 26,3 g,
sůl: 1,9 g.
Uchovávejte v chladničce při teplotě 2-7°C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýry
Počet kusů v balení: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: